Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cacaoceremonie met lichttaal – zaterdag 5-3-2022

5 maart, 2022 @ 1:30 pm - 5:00 pm

Je bent welkom! Deva en Sylvia nodigen je uit, op zaterdag 5 maart 2022, in onze heilige ruimte voor een cacao ceremonie met lichttaal. We nodigen jou uit om samen met gelijkgestemden je potentieel VRIJ te openen in deze mooie innerlijke reis.
De Ceremonie. Sylvia en Deva zullen de heilige ruimte creëren door het zetten van intentie, een goede ademhaling als fundament, geleide meditatie als gronding. We drinken gezamelijk de cacaodrank.
Deva en Sylvia begeleiden de ceremonie met toning van de stem, lichttaal, sjamanendrum, trillingen van instrumenten, klankschalen, channeling, zang, edelstenen en geurolien.Serene tonen en lichttaal zullen je intuïtie, je kristaliene celstructuren in je lichaam activeren. Men ervaart deze klanken en energieën vaak als hart openend, een weldaad en herkenning. Als een ‘aha’ gevoel van thuiskomen in jeZelf.
Er is ruimte om naar binnen te keren, in de verstilling. Voor heling en diepe verbinding met jezelf. Je wordt uitnodigd om jouw waarheid te vinden, daarin te gaan staan en  jouw lichttaal, jouw klanken, jouw bewegingen expressie te geven. We bewegen met wat er zich aandient.
Lichttaal is een oertaal. Een zieletaal die we vanuit ons hart en ziel spreken en begrijpen. Het is geen taal die je analyseert met je cognitie. Het zijn kristaliene energetische codes die in de ziel resoneren en het hart openen, waardoor je energie naar een hogere frequentie vibreert.
Het is een weten wat er gezegd wordt. Net als Liefde. Liefde analyseer je niet. Liefde voel je. Liefde is licht.

Cacaoceremonie? De Azteken noemen rauwe cacao ook wel “Yollotl Eztli” oftewel “hartenbloed”. De traditie van de cacaoceremonies heeft zijn wortels in Midden- en Zuid-Amerika. De cacao, die wij gaan drinken tijdens deze ceremonie, is rauw en speciaal geplukt en bewerkt voor ceremonieel gebruik, en komt van Keith uit Cuatemala. Cacao is een plantmedicijn dat bekend staat als zacht, vrouwelijk en liefdevol. Ze stimuleert je om je hart te openen en versterkt het gevoel van verbinding met jezelf en de mensen om je heen. Het is een medicijn voor je hart op verschillende niveaus; fysiek, emotioneel alsook op spiritueel vlak. Cacao is gezond, bevat veel antioxidanten en mineralen zoals magnesium, ijzer, zink en chroom. Goed voor ons imuunsysteem. Naast voordelen voor het lichaam heeft cacao ook een positieve uitwerking op je geestestoestand. Er zit tryptofaan in die de serotonine levels een boost geven wat weer een gelukzalig, liefdevol en rustgevend gevoel geeft. Ook bevat het stofjes die vrijkomen tijdens natuurlijk high bij dansen/sporten en als we verliefd zijn. De cacao brengt ons uit ons hoofd met excessief denken naar een natuurlijke staat van zijn en voelen en verbindt ons via onze intuitie met de magie en mysteries van het leven en onze dierbare moeder aarde.

  • zaterdag 5 maart ben je vanaf 13:30 welkom.
  • Om 13:45 starten we met de cacaoceremonie en sluit de deur.
  • Rond 17:00 eindigt de ceremonie en delen we samen thee, fruit en snacks

Waar?: Groepsruimte De Oorsprong in Nijmegen. Driehuizerweg 331. Parkeren aan de Driehuizerweg is gratis.

Bijdrage: 55 euro. (early bird tickets van 33 euro zijn uitverkocht)

Wat neem je mee?

  • Pantoffels of dikke sokken (schoenen gaan uit)
  • Er zijn een zitkussentje, matje en dekentje aanwezig. Maar je mag ook je eigen zitkussentje/dekentje meenemen.
  • Eventueel een voor jou bijzonder voorwerp voor in het middenaltaar.
  • Eventueel iets om wat op te kunnen schrijven
  • Een lege maag. Eet niet teveel, vlak van tevoren.
  • Je eigen waterflesje.

Aanmelden of vragen?: Om je aan te melden of voor info stuur je een bericht naar Sylvia 06-41112535 of email sylviahabraken@hotmail.com.

Veel liefs! Deva en Sylvia

 

Gegevens

Datum:
5 maart, 2022
Tijd:
1:30 pm - 5:00 pm

Locatie

Groepsruimte De Oorsprong
Driehuizerweg 331
Nijmegen,
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie