Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cacaoceremonie met lichttaal – vrijdag 6 oktober 2023

6 oktober, 2023 @ 1:30 pm - 5:30 pm

Je bent welkom! Sylvia nodigt je uit, op vrijdag 6 oktober 2023, om samen met gelijkgestemden te verbinden in een cacaoceremonie met lichttaal. Op deze mooie dag van zonnewende, het begin van de zomer. Er zijn maximaal 8 deelnemers. Er is ruimte om een mooie, helende, verdiepende innerlijke reis te maken waarbij ik jullie zal begeleiden met geleide meditatie, lichttaal, sjamanendrum, trillingen van instrumenten, klankschalen, channeling, edelstenen, en geuren.

Je wordt uitgenodigd om jouw waarheid te vinden, daarin te gaan staan en  jouw lichttaal, jouw klanken, jouw bewegingen expressie te geven.

Cacaoceremonie? De Azteken noemen rauwe cacao ook wel “Yollotl Eztli” oftewel “hartenbloed”. De traditie van de cacaoceremonies heeft zijn wortels in Midden- en Zuid-Amerika. De cacao, die wij gaan drinken tijdens deze ceremonie, is rauw en speciaal geplukt en bewerkt voor ceremonieel gebruik. Cacao is een plantmedicijn dat bekend staat als zacht, vrouwelijk en liefdevol. Ze stimuleert je om je hart te openen en versterkt het gevoel van verbinding met jezelf en de mensen om je heen. Het is een medicijn voor je hart op verschillende niveaus; fysiek, emotioneel alsook op spiritueel vlak. Cacao is gezond, bevat veel antioxidanten en mineralen zoals magnesium, ijzer, zink en chroom. Goed voor ons imuunsysteem. Naast voordelen voor het lichaam heeft cacao ook een positieve uitwerking op je geestestoestand. Er zit tryptofaan in die de serotonine levels een boost geven wat weer een gelukzalig, liefdevol en rustgevend gevoel geeft. Ook bevat het stofjes die vrijkomen tijdens natuurlijk high bij dansen/sporten en als we verliefd zijn. De cacao brengt ons uit ons hoofd naar een natuurlijke staat van zijn en voelen en verbindt ons via onze intuitie met de magie en mysteries van het leven en onze dierbare moeder aarde.

Lichttaal is een oertaal. Een zieletaal die we vanuit ons hart en ziel spreken en begrijpen. Het is geen taal die je analyseert met je verstand. Het zijn trillingen die in de ziel resoneren en het hart openen, waardoor je energie naar een hogere frequentie vibreert. Het is een weten wat er gezegd wordt. Net als Liefde. Liefde analyseer je niet. Liefde voel je. Liefde is licht.

  • vrijdag 6 oktober ben je vanaf 13:30 welkom.
  • Om 13:45 starten we met de cacaoceremonie en sluit de deur.
  • Rond 17:00 eindigt de ceremonie

Waar: Boshuisje in het Groesbeekse bos, onder Nijmegen. Adres volgt na aanmelding.

Bijdrage: 33 euro.

Aanmelden of vragen: Om je aan te melden of voor info, stuur je een bericht naar Sylvia 06-41112535 of email sylviahabraken@hotmail.com.

Wat neem je mee?

  • Pantoffels of dikke sokken (schoenen gaan uit).
  • Er zijn zitkussentjes, bontjes en dekentjes aanwezig. Maar je mag ook je eigen zitkussentje/dekentje meenemen.
  • Eventueel een voor jou bijzonder voorwerp voor in het middenaltaar.
  • Eventueel iets om wat op te kunnen schrijven.
  • Een lege maag. Eet niet teveel, vlak van tevoren.
  • Je eigen waterflesje.

Veel liefs! Sylvia

Gegevens

Datum:
6 oktober, 2023
Tijd:
1:30 pm - 5:30 pm