Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop familieopstellingen – Lent

17 september @ 1:00 pm - 5:00 pm

Een familieopstelling biedt de mogelijkheid om patronen aan het licht te brengen die diep verborgen liggen in ons onderbewuste. Loop je ergens tegenaan in je leven en krijg je het maar niet veranderd of omgedraaid, dan geeft een opstelling je de mogelijkheid tot een totaal andere kijk en ingang op de kwestie. Stel je vraag en stel je open, wees bereid om verbaasd te zijn.

Tijdens deze workshop werken we met een kleine groep mensen. Er is iemand die een vraag of thema inbrengt om in zijn of haar familiesysteem te kunnen gaan kijken. Deze vraag gaat over iets waar de inbrenger tegenaan loopt in zijn of haar leven. De begeleider zal vanuit het familiesysteem van de vraagsteller representanten opstellen in de ruimte. Hierdoor ontstaat er een zichtbare dynamiek waarin de emotionele spanningsvelden binnen deze familierelaties zich afspelen. Tijdens een workshop worden meerdere opstellingen gedaan. Je kunt meedoen aan de workshop als representant of als vraag inbrenger. Als vraag inbrenger mag je ook als representant meedoen met de andere opstellingen.

Begeleider: Sylvia Habraken

Locatie: De Kleine Wiel in Lent.

Datum: vrijdag 17 september  2021 van 13:00 uur tot ongeveer 17:00 uur

Bijdrage vraaginbrenger: 50 euro. Representant: 10 euro.

In de pauzes is er thee met wat lekkers.

Wil je je aanmelden of heb je een vraag? Neem dan contact met me op via email: sylviahabraken@hotmail.com of telefoon: 06-41112535

Gegevens

Datum:
17 september
Tijd:
1:00 pm - 5:00 pm

Locatie

De Kleine Wiel
Karl Marxstraat 101
Lent, 6663LA Nederland
+ Google Maps
Site:
www.dekleinewiel.nl
Scroll naar top